Setari Cookie-uri

Luna Nouă în Leu de pe 8 august vine pentru a ne spune că totul este posibil. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Universul ne convinge să ne reamintim că puterea este la noi. Dacă avem ceva ce arde în inima noastră, totul devine posibil. 

Luna Nouă în Leu de pe 8 august ne pregătește pentru un nou început și ne da puterea de a începe un nou capitol din viața noastră - mai intens, mai îndrăzneț, mai plin de visuri de împlinit și mai fericit că niciodată.

Citește și: Luna Nouă în Leu de pe 8 august ne învață că niciodată nu-i prea târziu să o luăm de la capăt

Iată care este Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte pentru următoarea perioadă:

Berbec - Îndrăznește să ieși din zona de confort

Puterea este la tine; Luna Nouă vine pentru a te încuraja și a îți arăta că totul este posibil. Acum depinde doar de tine să ieși din zona de confort, să îți înfrunți temerile și să lupți mai mult ca niciodată pentru ceea ce îți dorești. Ești puternică și poți realiza tot ce îți propui.

Citește și:

Taur - Nu îți mai face scenarii. Doar trăiește

Nu îți mai face griji pentru ce urmează să se întâmple. Nu te mai gândi la viitor pentru că este atât de incert încât nimeni nu știe ce urmează să se întâmple. Trăiește în momentul prezent pentru că ACUM este viața ta. Bucură-te de fiecare clipă în care sufletul îți este fericit.

Gemeni - Nu te mai teme de necunoscut

Este momentul să renunți la măști și să îți arăți adevărata față. Este momentul să dărâmi zidurile construite în jurul inimii tale de teama de a nu mai fi rănită și să îți permiți să fii din nou vulnerabilă. Este momentul să nu te mai temi de nimic. Ești acolo unde trebuie să fii.

Rac - Spune ce ai pe suflet

Învață să fii sinceră cu oamenii din jurul tău; nimeni nu poate citi mințile altora. Chiar dacă ai impresia că unii știu ce gândești, crede-mă că de cele mai multe ori nu știu. De aceea este foarte important să spui ce ai pe suflet - în special în viața sentimentală. Partenerul de cuplu trebuie să știe ce simți cu adevărat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.