Setari Cookie-uri

File de peste cu legume la tava, reteta fara gluten si cu doza dubla de omega-3

Platourile cu legume sunt minunate, in special vara. Dar nu strica sa mai adaugi un element care iti aduce nutrienti importanti pentru organism.

Continutul ridicat de omega-3 din aceasta reteta sustine sanatatea creierului si reduce inflamatia din organism. Molly Thompson scrie in cartea sa, „The Anti-Inflammatory Diet Made Simple”, ca reteta furnizeaza un continut dublu de omega-3 cu tilapia, peste inrudit cu bibanul, si crusta de migdale. „Crusta este crocanta si aromata, iar legumele sunt fragede, si totul se gateste perfect intr-o singura tava!”, arata ea.

Reteta de file de peste cu legume la tava mai are doua avantaje importante: nu contine gluten, iar prepararea dureaza mai putin de o ora, scrie Mind Body Green.

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.