Setari Cookie-uri

Cum ceri ajutorul îngerului tău păzitor în momentele dificile?

Îndrumarea unui înger este o formă de mesaj secret de la Dumnezeu. Îngerul este mesagerul divinității. Este o prezență constantă în viața noastră de la naștere până la moarte. Putem simți compania lui clipă de clipă prin intermediul energiei sacre a iubirii. 

Cu toate acestea, ei au nevoie de permmisiunea noastră pentru a intra în viața noastră și a ne ajuta. Așadar, trebuie să îi chemăm și să le cerem să ne ajute în problemele noastre.

Cum luăm legătura cu îngerul păzitor?

Nimic mai simplu: prin rugăciune. Nu este o rugăciune scrisă undeva anume, ci fiecare dintre noi trebuie să își construiască propria rugăciune în funcție de cum îi dictează sufletul și apoi să o rostească îngerului păzitor - să îi spună ce simte, prin ce trece și de ce are nevoie.

Important este, totuși, ca solicitările noastre să fie oneste și realiste. Îngerii păzitori sunt capabili să vadă imaginea de ansamblu și să ne ajute atunci când văd că rugăciunile noastre sunt sincere, din inimă. Le putem cere orice avem nevoie - lucruri minore sau incredibil de importante pentru noi. Toate solicitările, fie că sunt mari sau minore, au aceeași importanță pentru ei - prin urmare, nu ar trebui să ne ferim din a cere ce ne dorim cu adevărat.

Citește și:

Cu toate acestea, toate cererile și dorințele noastre trebuie făcute cu o conștiință curată și cu inima pură. Dacă merităm, îngerii vor răspunde rugăciunilor noastre.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.