Setari Cookie-uri

Luna Albastra in Varsator de pe 22 august incheie capitole din ultimele 6 luni. Sfatul Universului pentru fiecare zodie in parte

Luna Plina de pe 22 august va rasari in zodia Varsator. Luna Plina in Varsator are loc pe 22 august, iar energia acesteia va dura 48 de ore de la rasaritul ei pe cerul intunecat. Avem, asadar, 2 zile la dispozitie pentru a incheia capitole pe care nu le mai vrem in viata noastra si pentru a ne pregati pentru un nou inceput. 

Leu - Lucrurile se schimba pentru tine

Este posibil ca in aceasta perioada sa evoluezi mai mult decat de obicei si sa constientezi acut faptul ca te afli intr-un proces de transformare completa. Iti schimbi ideile si planurile pentru viitor astfel incat acestea sa rezoneze cu noua varianta a ta. Explorezi lumea intr-un mod diferit.

Fecioara - Lasa-te condusa de intuitie

Universul iti permite ca in aceasta perioada sa faci schimbarile pe care tu le consideri necesare pentru a aduce fericirea in viata ta. Chiar daca sfaturile pe care le primesti de la oamenii din jurul tau sunt unele bune, de data aceasta alege sa te lasi condusa de intuitie. Ia decizii cu sufletul.

Balanta - Nu-ti fie teama de ce urmeaza

Nu te teme sa iesi din zona de confort. In perioada acestei luni pline vei incepe sa experimentezi o schimbare de perspectiva. Daca ti-ai dat seama care au fost greselile facute pana acum, in aceste zile vei avea ocazia sa indrepti lucrurile astfel incat sa revii pe drumul pe care vrei sa mergi.

Citește și:

Scorpion - Nu-ti este teama sa rezolvi probleme dureroase

Spiritul inovator al Varsatorului face ca aceasta luna albastra sa fie optima pentru rezolvarea problemelor in ceea ce te priveste. Acest concept va cadea in domeniul relatiilor familiale - daca exista o drama de familie care se desfasoara de mult timp, acesta este un moment in care o poti vindeca. O despartire urata poate avea, in sfarsit, o incheiere definitiva astfel incat sa incepi un nou capitol.

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.