Setari Cookie-uri

Luna Albastra in Varsator de pe 22 august incheie capitole din ultimele 6 luni. Sfatul Universului pentru fiecare zodie in parte

Luna Plina de pe 22 august va rasari in zodia Varsator. Luna Plina in Varsator are loc pe 22 august, iar energia acesteia va dura 48 de ore de la rasaritul ei pe cerul intunecat. Avem, asadar, 2 zile la dispozitie pentru a incheia capitole pe care nu le mai vrem in viata noastra si pentru a ne pregati pentru un nou inceput. 

Sagetator - Nu-ti fie teama sa spui ce ai pe suflet

Luna Albastra iti ofera posibilitatea de a te conecta cu oamenii din jurul tau la un nivel mult mai profund. Ai ocazia sa spui ce ai pe suflet, sa fii sincera cu cei pe care ii iubesti astfel incat sa te inteleaga mai bine si sa nu te mai judece pentru deciziile luate in ultima perioada.

Capricorn - Iarta pentru a putea mai merge mai departe

Chiar daca este dificil, este momentul sa ierti. Luna plina te ajuta sa te detasezi de tot ce s-a intamplat si sa iti eliberezi sufletul de toata durerea pe care o simte. Iarta - si nu o face pentru ca oamenii merita iertarea ta... fa-o pentru ca tu meriti sa mergi mai departe cu viata ta.

Varsator - Crede in puterea pe care o ai in sufletul tau

In tine se ascunde o putere incredibila; crede in ea si permite-i sa iasa la suprafata astfel incat sa te ajute sa lupti pentru ceea ce iti doresti si sa nu renunti decat in momentul in care ajungi acolo unde iti doresti sa fii. Ai ocazia sa iti vezi visurile implinite.

Citește și:

Pesti - Traieste pentru prezent

Nu iti mai face atatea griji pentru tot ce s-a intamplat. Acum ai ocazia sa inchizi usa trecutului si sa mergi mai departe cu viata ta. Traieste in prezent, bucura-te de fiecare clipa in care iti simti sufletul fericit si priveste cu zambetul pe buze catre viitor. Te asteapta lucruri incredibile.

foto main Alexandr Belous, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.