Setari Cookie-uri

A început sezonul Fecioarei. Ce ne pregătește Universul în următoarele săptămâni?

În timp ce energia puternică a Leului ne-a îndemnat să ne concentrăm asupra noastră, Fecioara ne reamintește să ne gândim și la ceilalți. 

Fecioara este unul dintre cele mai organizate și ordonate semne ale zodiacului. Cu o atenție deosebită la detalii, Fecioara se poate concentra cu ușurință și grație pe sarcinile dificile, încurcate, care consumă mult timp.

Fecioara este un semn cu o gândire practică și concentrată. Este mai ușor să te detașezi de emoțiile tale când Soarele este în Fecioară deoarece te concentrezi asupra practicitatii și a obiectivelor pe care le ai.

Fecioara este și un semn dornic să ajute. În această perioadă energia acestei zodii te încurajează să petreci mai mult timp cu cei dragi și să fii acolo pentru ei emoțional și fizic.

În sezonul Fecioarei Universul ne oferă posibilitatea să creștem

Următoarele săptămâni sunt foarte importante pentru majoritatea oamenilor. Fecioara ne ajută să acordăm o atenție deosebită detaliilor și să ne concentrăm pe creșterea noastră. Suntem perfecționișți și îndemnați de energia acestui semn zodiacal să evoluăm și să ne dezvoltăm.

Citește și:

Fecioarei îi place să pună la punct un plan și să se țină de el, ceea ce poate să nu lase prea mult spațiu pentru fluiditate sau pentru creativitate. Însă dacă ne continuăm drumul și rămânem la fel de focusati pe obiectivele noastre, în scurt timp vom vedea rezultate neașteptat de frumoase.

Sfaturile Universului pentru următoarea perioadă:

1. Este momentul să ne înțelegem mai bine

Aceasta este o perioadă foarte bună nu doar pentru a socializa, ci și pentru a ne înțelege mai bine pe noi înșine. Avem ocazia să redescoperim frumusețea dialogului interior.

Petrecerea timpului singură te poate ajuta să te reconectezi la tine însăți și să afli mai multe despre ceea ce îți dorești în viață. Ai ocazia să îți reevaluezi viața și faci alegerile pe care le consideri potrivite pentru tine.

Citește și:

2. Concentrează-te pe imaginea de ansamblu

Când Soarele este în Fecioară, din păcate suntem mai predispuși să ne pierdem în detalii.

Toată această atenție sporită la detalii poate face imposibilă concentrarea asupra imaginii generale - însă este crucial să încerci. Când ești prea focusată pe lucrurile mărunte, îți este mai greu să vezi tot ce este frumos și funcționează fără probleme în viața ta. Aceste gânduri obsesive pot amplifică anxietatea sau înving cu totul scopul de a încerca să fii productivă. Poate fi dificil, însă trebuie să înveți să faci un pas în spate și să nu mai analizezi totul; să nu mai deții controlul.

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.