Setari Cookie-uri

A început sezonul Fecioarei. Ce ne pregătește Universul în următoarele săptămâni?

În timp ce energia puternică a Leului ne-a îndemnat să ne concentrăm asupra noastră, Fecioara ne reamintește să ne gândim și la ceilalți. 

Practicarea recunoștinței te poate ajuta să te reconectezi cu tine însăți și să vezi imaginea de ansamblu, permițându-ți să te concentrezi asupra realizărilor, sănătății și fericirii adevărate.

3. Așteaptă-te la o comunicare foarte clară cu oamenii din jurul tău

Pe tot parcursul acestor săptămâni în care Soarele stă în Fecioară, Mercur va tranzita și el acest semn zodiacal. Mercur este planeta comunicării și aduce câteva schimbări interesante în relațiile personale.

Ne este ușor să comunicăm eficient, să ne dăm măștile jos și să spunem ce avem pe suflet. Aceasta este o perioadă foarte bună pentru a rezolva probleme și conflicte din trecut. Acum este momentul să vorbim răspicat despre ce simțim cu adevărat.

Relațiile vor deveni mai sincere și mai serioase, iar legăturile vor fi tot mai strânse.

Citește și:

4. Oferă ajutor (dacă poți)

În următoarele săptămâni dezvoltăm emoții puternice și crește în noi dorința de a îi ajuta pe cei dragi. Suntem mult mai emotivi, simțim empatie și vrem să fim în preajma sufletelor pe care le iubim.

Vrem să îi vedem pe cei dragi bine și suntem dispuși să facem tot ce putem pentru a îi ajuta.

În timp ce Soarele trece prin Fecioară, vei simți dorința de a fi mai aproape de prieteni, de membrii familiei și de cei la care ții. Vrei să îi vezi împlinindu-și visuri, așa că îi susții necondiționat, îi ajuți atunci când întâmpină probleme pe drumul lor și îi încurajezi să meargă mai departe și să nu renunțe până când nu își văd împlinite visurile.

Citește și:

foto main Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.