Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei în septembrie 2021 pentru toate zodiile

În prima lună de toamnă, Universul ne arată că a a meritat să așteptăm și să trecem prin tot ce am trecut până acum. Sufletele sunt liniștite, inimile sunt vindecate, trecutul este uitat, iar noi suntem pregățiți să îmbrățișăm iubirea. Divinitatea ne conectează cu dragostea adevărată. 

Rac

Universul este de partea ta și îți permite să vezi mai clar lucrurile pe care le trăiești. Dacă ești deja într-o relație care nu mai merge și pe care încerci singură să o salvezi, în această perioadă înțelegi că scânteia nu se va reaprinde și că este momentul să mergi pe un alt drum. Dacă ești într-o relație fericită, este posibil să îndrăznești să faci pasul cel mare și să îi ceri partenerului de cuplu să treceți la următoarea etapă. Iar dacă ești singură, ai răbdare pentru că știi că Universul are un plan pregătit pentru tine. Nu grăbești lucrurile.

Leu

Viața este făcută să fie trăită, nu controlată. Încearcă să renunți la falsul tău sentiment de control. Dacă lucrurile sunt menite să funcționeze, atunci vor funcționa. Dacă nu, îți înveți lecția și mergi mai departe pe drumul tău. Învață să ai încredere în Univers, el are un plan minunat pentru tine pe plan sentimental. Tot ce trăiești acum te va ajuta să îți dai seama de ce ai nevoie de la relația cu sufletul pereche.

Citește și:

Fecioară

În această lună, astrele pun la încercare relația ta de cuplu. Va fi o perioadă mai dificilă pentru tine, un moment pe care nu reușești să îl înțelegi în ciuda eforturilor depuse. Însă atunci când nu poți repara exteriorul, îți îndrepți atenția asupra interiorului. Ce poți face acum este să faci un pas în spate și să aștepți; predă-te Universului pentru a naviga cu ușurință prin probleme.

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.