Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei în septembrie 2021 pentru toate zodiile

În prima lună de toamnă, Universul ne arată că a a meritat să așteptăm și să trecem prin tot ce am trecut până acum. Sufletele sunt liniștite, inimile sunt vindecate, trecutul este uitat, iar noi suntem pregățiți să îmbrățișăm iubirea. Divinitatea ne conectează cu dragostea adevărată. 

În luna septembrie părăsirea trecutului și vindecarea durerii asociate cu acesta este o temă importantă pentru multe zodii. Suntem încurajați să renunțăm la poveștile vechi astfel încât să încheiem definitiv capitolele dificile și să mergem mai departe cu viețile noastre, să ne bucurăm de prezent și de tot ce are acesta să ne ofere. Iată ce ne așteaptă în următoarele săptămâni pe plan sentimental în funcție de zodia în care ne-am născut:

Berbec

Este adevărat că ai trecut prin multe încercări dificile și necazuri în trecut. Însă cât timp vei ține cu tine această durere? Universul îți trimite semne că tiparele tale nesănătoase te pot împiedica să atragi iubirea pe care ți-o doreșți și pe care o meriți. Așadar, profită de această perioadă pentru a lucra la tine și a îți elibera sufletul de bagajele pe care le porți de ceva timp.

Citește și:

Taur

Ție ți se reamintește clipă de clipă să înveți să trăiești în prezent, să renunți la trecut și să te concentrezi pe povestea de dragoste pe care o ai acum. Iubirea este unul dintre cele mai mari mistere ale timpului nostru, nu încerca să o deslușești și nici să o analizezi foate mult. Doar bucură-te de ea. Simte ceea ce simți pentru că sentimentele tale sunt mai frumoase decât crezi; nu le poți vedea de frică și de teama de a nu mai fi din nou rănită.

Gemeni

În septembrie îți dai seama că ai o conexiune rară și specială cu persoana cu care ești. Renunți la zidurile pe care le-ai construit în jurul tău și îți permiți să primești o dragoste cu adevărat frumoasă. În cazul în care ești singură, nu trebuie să îți faci griji - în a doua jumătate a acestei luni Universul a pregătit o surpriză cu adevărat specială pentru tine.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.