Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei în septembrie 2021 pentru toate zodiile

În prima lună de toamnă, Universul ne arată că a a meritat să așteptăm și să trecem prin tot ce am trecut până acum. Sufletele sunt liniștite, inimile sunt vindecate, trecutul este uitat, iar noi suntem pregățiți să îmbrățișăm iubirea. Divinitatea ne conectează cu dragostea adevărată. 

Capricorn

Înveți să apreciezi cu adevărat ceea ce ai. Universul te ajută să descoperi că lucrurile mari sunt rareori importante - fericirea vine, de fapt, din lucrurile mărunte, din acțiuni simple și frumoase. Modul în care observi relația pe care o ai acum este unul matur și te poate ajuta enorm să-ți înțelegi mai bine partenerul de cuplu și conexiunea pe care o ai cu el. Te simți împlinită și asta este tot ce contează.

Vărsător

Este adevărat că în viață trebuie să riști, însă asta nu înseamnă că trebuie să mergi în căutarea iubirii în toate locurile greșite. Dacă este iubire, îți vei da seama imediat. În caz contrar, nu te mai forța, nu te mai preface și nici nu îți mai pierde timpul. Ai încredere în îndrumarea ta interioară; redirecționează-ți atenția asupra intuiției tale și ascultă-ți mai bine inima. Ea știe cel mai bine ce fel de iubire își dorește.

Citește și:

Pești

Ai nevoie să petreci mai mult timp cu tine înainte de a fi într-o relație. Să te descoperi mai bine, să îți dai seama de ce ai nevoie, să îți înțelegi sentimentele, stările și emoțiile. Universul îți spune că este nevoie de o vindecare profundă în interior care, la rândul său, va aduce echilibrul de care ai nevoie în toate aspectele vieții tale. Amintește-ți că fericirea este în inima ta, nu trebuie să o cauți în altă parte.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.