Setari Cookie-uri

Mercur a intrat în zodia Balanță și tot Universul se schimbă. Iată ce te așteaptă în funcție de zodia în care te-ai născut

Este timpul să ne pregătim sufletește deoarece Mercur, planeta comunicării, a informațiilor și a negocierilor, se mută din zodia Fecioară în Balanța sensibilă și plină de responsabilitate. Iată ce ți-a pregătit Universul în funcție de semnul zodiacal.

Horoscop Leu

Este posibil ca în următoarele săptămâni să te lupți cu luarea deciziilor sau să te simți copleșită de prea multe alegeri. Încearcă, totuși, să nu te complici prea tare și să nu te pierzi în detalii. Păstrează lucrurile simple atunci când poți și ascultă-ți intuiția pentru a te ghida pe calea cea bună.

Horoscop Fecioară

Cu Mercur în zodia ta, Universul îți spune că a venit timpul tău să strălucești și să îți trăiești viața așa cum îți dorești. Profită de următoarele săptămâni pentru a te lăsa ghidată de intuiție și de ce îți dictează sufletul, a îți face inima fericită și a zâmbi cu gura până la urechi. Fă ce simți că este mai bine pentru tine.

Horoscop Balanță

În următoarele săptămâni ar fi bine să îți îndrepți atenția asupra vieții profesionale; folosește această perioadă pentru a decide ce proiecte vrei să începi și pentru a te apuca să lucrezi la ele. Urmărește-ți pasiunea creativă și luptă pentru visurile tale. Obstacolele vor fi destul de ușor de trecut.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Energia și intelectul tău mental cresc în timpul acestui tranzit, ajutându-te să găsești cu ușurință soluții creative la aproape orice provocare cu care te vei confrunta. Ideile curg ca apa acum și ai ocazia să profiți de propria ta strălucire. Profită de această perioadă pentru a ieși din zona de confort și a face ce simți că este mai bine pentru tine.

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.