Setari Cookie-uri

Mercur a intrat în zodia Balanță și tot Universul se schimbă. Iată ce te așteaptă în funcție de zodia în care te-ai născut

Este timpul să ne pregătim sufletește deoarece Mercur, planeta comunicării, a informațiilor și a negocierilor, se mută din zodia Fecioară în Balanța sensibilă și plină de responsabilitate. Iată ce ți-a pregătit Universul în funcție de semnul zodiacal.

Horoscop Săgetător

Te simți foarte sociabilă și mai prietenoasă decât de obicei; această perioadă este un moment minunat pentru a cunoaște oameni noi, a îți largi cercul de prieteni și a crea legături profunde cu suflete venite în viața ta pentru a rămâne o veșnicie. Nu-ți fie teamă să iubești fără măsură și să îți arăți vulnerabilitatea.

Horoscop Capricorn

În general îți este destul de greu să împărtășești emoțiile tale cu oamenii din jurul tău. Ei bine, în timpul lui Mercur în Balanță, s-ar putea să se schimbe lucrurile. Ești mult mai deschisă și îți permiți să îți pui sufletul pe tavă în fața celor în care știi că poți avea încredere deplină astfel încât să creezi legături și mai profunde cu aceștia.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Este posibil ca în această perioadă să îți dai seama că petreci destul de mult timp singură și să îți dorești să faci ceva în acest sens, să schimbi lucrurile. Simți nevoia să fii înconjurată de oameni, să creezi conexiuni profunde, să îți deschizi sufletul și să iubești mai mult ca oricând.

Horoscop Pești

Această perioadă îți va oferi posibilitatea de a îți recâștiga puterea și energia de care ai nevoie pentru ultimele luni ale anului. Încearcă să te detașezi de tot ce se întâmplă în jurul tău, să petreci mai mult timp singură, să îți îndrepți atenția asupra activităților care te relaxează și îți încarcă bateriile.

foto main Aphelleon, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.