Setari Cookie-uri

Mercur a intrat în zodia Balanță și tot Universul se schimbă. Iată ce te așteaptă în funcție de zodia în care te-ai născut

Este timpul să ne pregătim sufletește deoarece Mercur, planeta comunicării, a informațiilor și a negocierilor, se mută din zodia Fecioară în Balanța sensibilă și plină de responsabilitate. Iată ce ți-a pregătit Universul în funcție de semnul zodiacal.

Mercur a stat confortabil în Fecioară deoarece acesta este unul dintre semnele pe care această planetă le guvernează. Cu toate acestea, Mercur se simte foarte bine și în Balanță, semn de aer echilibrat. Această poziție a lui aduce un val intens de energii pozitive, încărcat de armonie și de înțelegere. Universul ne spune să ne pregătim pentru o perioadă cu adevărat frumoasă. Mai jos vă lăsăm cu horoscopul pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop Berbec

S-ar putea să nu îți fie întodeauna ușor să vorbești despre lucrurile pe care le simți, însă în următoarele săptămâni vei reuși să îți deschizi sufletul și să găsești cuvintele potrivite pentru a spune ceea ce simți. Mai mult, te vei simți mai plină de compasiune și mai grijulie, mai empatică nu doar cu membrii familiei și cu prietenii apropiați, ci cu toți oamenii cu care interacționezi. Ești atentă și la impactul pe care cuvintele tale îl au asupra celorlalți.

Citește și:

Horoscop Taur

În următoarea perioadă este posibil să faci câteva schimbări pe plan personal neașteptate pentru oamenii din jur; simți că nu ești acolo unde îți dorești să fii în viață, motiv pentru care îți iei inima în dinți, ieși din zona de confort și faci alegeri cu inima. Te lași condusă de intuiție pentru că știi că aceasta nu dă greș niciodată.

Horoscop Gemeni

Deja ai motivația necesară pentru schimbări importante însă, în timpul acestui tranzit, ai și un puternic sentiment de concentrare asupra proiectelor personale, ceea ce va facilita abordarea taskurilor și urmărirea viziunii tale creative. Abilitatea ta de a acorda o atenție deosebită detaliilor chiar acum te ajută să îți rezolvi mai ușor probleme, păstrând în același timp echilibrul și armonia în viața ta.

Citește și:

Horoscop Rac

Creativitatea ta este la cote maxime, iar ideile curg non stop în timpul acestui tranzit. Acesta este un moment excelent pentru a îți îndrepta atenția asupra visurilor tale și a tuturor lucrurilor pe care ți-ai dorit să le faci, însă ți-a fost prea teamă. Îndrăznește să ieși din zona de confort și să crezi în tine.

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.