Setari Cookie-uri

Evenimentele astrologice din septembrie 2021 ne pregatesc sufletele pentru un nou capitol al vietii noastre

Luna septembrie nu doar ca ne va oferi o oportunitate incredibila de a integra cele mai recente schimbari spirituale, de a ne schimba obiectivele, insa ne va scoate destul de mult din zona de confort si ne va ajuta sa experimentam lucruri de care nici nu aveam habar. Suntem intr-un echilibru perfect cu divinitatea si lucram impreuna pentru a trai viata in cel mai frumos mod posibil.

14 septembrie: Marte intra in Balanta

Soarele si Neptun formeaza o opozitie dinamica doar cu cateva ore inainte ca Marte sa se mute in zodia Balanta. Cand Soarele si Neptun se conecteaza, aceasta legatura este ca o uniune interdimensionala a personalitatii si spiritului. Energia lor ne poate ajuta sa gasim o cale de a ne rezolva problemele prin compasiune si iertare.

Marte in Balanta simbolizeaza momentul in care incepem sa ne confruntam cu modul in care ne suprimam dorintele si actionam concentrati de grijile altora. Trebuie sa invatam sa fim putin egoisti si sa ne punem pe primul loc.

20 septembrie: Luna Plina in zodia Pesti

O noua lume a constiintei devine accesibila sub aceasta Luna Plina. Zodia Pesti esti lumina lumii, oceanul cosmic si unitatea divina a Universului. Soarele iese din Fecioara, oferindu-ne astfel acces la claritate, focusare si precizie pentru alinirea si ajustarea noastra in sezonul Balanta si in echinoctiul de toamna.

Citește și:

Este timpul sa accesam energia plina de compasiune si inspiratie a Pestilor. Sa acceptam schimbarile si sa gasim pace in centrul fiintei noastre. Universul ne sfatuieste sa evitam sa ne lasam prinsi intr-o furtuna emotionala, incarcata de confuzie si iluzii care ne poate duce pe un drum distructiv.

22-23 septembrie: Echinoctiul de toamna si Soarele intra in Balanta

Ziua de 22 septembrie este dedicata Echinoctiului de toamna, in timp ce pe 23 septembrie Soarele intra in Balanta. Cantarele sunt in echilibru, durata zilei fiind egala cu cea a noptii.

Echinoctiul este considerat un moment al schimbarilor, recunostintei si al unui nou inceput. Echinoctiul din septembrie este o perioada de metamorfoza si tranzitie care ne pregateste pentru iarna.

27 septembrie: Mercur este retrograd in Balanta

Mercur este in ultimul lui retrograd din 2021 - de data aceasta in Balanta - o alta schimbare care ne permite sa ne conectam profund la eul interior si sa ne intelegem mai bine dorintele, visurile si planurile.

Citește și:

Mercur retrograd in Balanta reprezinta calatoria catre echilibrul intern, ajustand relatia cu sinele nostru superior prin relatiile cu oamenii din jur. Universul ne indeamna sa gasim pace in gandurile noastre inainte de a incerca sa avem un impact mai semnificativ asupra lumii. Este important sa stim ca nu trebuie sa ne compromitem valorile pentru a ii multumi pe altii.

foto main Anton27, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.