Setari Cookie-uri

5 Pași simpli pentru a îți găsi sufletul pereche în această toamnă folosind Legea Atracției

Legea Atracției are la bază ideea că atragem ceea ce credem, ceea ce gândim și că doar concentrându-ne pe gândurile pozitive putem aduce rezultate pozitive în viețile noastre. 

Dacă ai încercat să îți dai seama până acum cum să îți găsești sufletul pereche, înțelegerea și urmarea câtorva pași simpli îți vor permite să atragi partenerul pe care îl cauți de atât de mult timp. Poți fi oricine îți dorești, poți face orice visezi, poți avea orice în această viață... trebuie doar să folosești puterea nelimitată care se află în tine.

Cum să îți găsești sufletul pereche în această toamnă folosind Legea Atracției?

1. Fii clară despre ce îți dorești cu adevărat

Fiecare relație eșuată din trecutul tău ți-a dat indicii despre ceea ce îți dorești de la sufletul pereche. Problema este că mulți oameni se concentrează pe lucrurile negative în loc să își îndrepte atenția asupra celor pozitive.

Citește și:

Dacă știi ce nu vrei, atunci clar știi ce vrei. Acum puterea este la ține: ai capacitatea de a alege gânduri care sunt clar pozitive astfel încât să îi spui Universului exact ceea ce îți dorești.

Exemplu pozitiv: "Îmi doresc un bărbat care să mă pună pe primul loc și să mă iubească necondiționat."

Exemplu negativ: "Nu îmi doresc un bărbat care pune job-ul pe primul loc."

2. Imaginează-ți sufletul pereche pe care ți-l dorești

Dacă ești pregătită să îți întâlnești dragostea, unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face este să visezi partenerul pe care ți-l dorești. Pe măsură ce îți imaginezi partenerul ideal, Universul primește aceste imagini că indicatori a ceea ce trebuie să creeze în viața ta.

Citește și:

După ce ai creat în mintea acea imagine ideală, redă-o din nou și din nou pentru că puterea imaginației tale este de neoprit și îți poate transforma viața amoroasă.

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.