Setari Cookie-uri

5 Pași simpli pentru a îți găsi sufletul pereche în această toamnă folosind Legea Atracției

Legea Atracției are la bază ideea că atragem ceea ce credem, ceea ce gândim și că doar concentrându-ne pe gândurile pozitive putem aduce rezultate pozitive în viețile noastre. 

3. Îndrăgostește-te de tine

Nu te poți aștepta ca cineva să se îndrăgostească de tine dacă tu nu te iubești. Când ne judecăm sau ne criticăm, trimitem o energie negativă care îi respinge pe ceilalți. Autocritica este o energie negativă care va respinge dragostea adevărată.

Pe de altă parte, iubirea de sine este atractivă și atrage dragostea în viața ta.

Exercițiu: fă o listă cu 10 lucruri pe care le iubești la ține și pune această listă într-un loc pe unde treci des (de mai multe ori pe zi) pentru a o vedea și pentru a te ajuta să generezi cu ușurință sentimente bune față de tine.

4. Nu renunța

Cel mai întâlnit motiv pentru care Legea Atracției nu funcționează este că oamenii renunță înainte ca dorința lor să fie îndeplinită.

Citește și:

Când vine vorba de iubire, oamenii devin ușor dezamăgiți când întâlnesc o persoană ce nu le îndeplinește așteptările și nu văd dovezi reale de dragoste. Din cauza acestor experiențe, ei aleg să renunțe.

Cheia Legii Atracției este că atunci când îți dorești ceva, trebuie să îți dorești cu tot sufletul și să nu renunți să visezi la asta până când nu ajunge să devină realitate. Așadar, nu renunța.

5. Încearcă să devii varianta ta viitoare - cea care deja ești într-o relație

În acest moment ești tu, singură, fără partener. În viitor vei fi tu cu cineva, cu sufletul tău pereche.

Una dintre cele mai bune modalități de a folosi Legea Atracției pentru a îți atrage sufletul pereche este să devii persoana care deja se află într-o relație.

Citește și:

Ce trebuie să faci: gândește-te la tine acum și gândește-te la tine într-o relație. Cât de diferită ești? Cine devii odată ce ești în relație? Ești mai relaxată, mai încrezătoare în tine, mai plină de iubire, mai amabilă, mai fericită?

Răspunsul tău este indiciul de care ai nevoie cu privire la cine trebuie să devii acum.

foto main Valery Rybakow, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.