Setari Cookie-uri

Citatul sufletului tău pentru toamna anului 2021 în funcție de zodia în care te-ai născut

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este citatul care îți va ghida sufletul în toamna anului 2021. 

Află care este citatul pentru sufletul tău pentru toamna anului 2021 în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

Nu te poți bucura de prezent dacă te gândești la ce te așteaptă în viitor. Încearcă să trăiești acum. Apreciază lucrurile și oamenii din jurul tău. Bucură-te de viața ta.

Horoscop Taur

Lucrurile sunt aşa cum sunt. Când privim la Univers noaptea, nu facem comparaţie între stelele bune şi stelele rele, nici între constelaţii aranjate mai bine sau mai prost.

Horoscop Gemeni

Nu uita niciodată că pielea se încreţeşte, părul încărunţeşte, iar zilele se transformă în ani… dar ce e mai important se conservă; forţa şi determinarea ta nu au vârstă. Spiritul tău este cel care îndepărtează pânzele de păianjen. Dincolo de orice punct de sosire e unul de plecare. Dincolo de orice reuşită e o altă încercare. Cât timp trăieşti, simte-te viu.

Citește și:

Horoscop Rac

Viața este un joc dur și halucinant, viața înseamnă salturi cu parașuta, înseamnă risc, înseamnă să cazi și să te ridici, înseamnă alpinism, înseamnă voință să ajungi în punctul cel mai înalt și să te simți nemulțumit.

Horoscop Leu

Dacă nu poți să zbori, fugi. Dacă nu poți să fugi, mergi. Dacă nu poți să mergi, târăște-te. Orice ai face însă, mergi înainte.

Horoscop Fecioară

Ah, suflete, îţi este frică prea mult. Ai văzut propria noastră tărie. Ai văzut propria noastră frumuseţe. Ai văzut peştii tăi aurii. Atunci de ce te-ai mai teme? Tu eşti cu adevărat sufletul sufletului.

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.