Setari Cookie-uri

Venus a intrat în Scorpion. Explozii și pasiune, artificii și dragoste cu năbădăi pe tărâmul iubirii

Universul ne sfătuiește să ne pregătim. Pe 10 septembrie Venus s-a mutat în zodia Scorpion și va petrece acolo o bună perioadă de timp - mai exact până pe 6 octombrie. 

Venus este planeta dragostei și a relațiilor, în timp ce Scorpion este semnul intensității și a geloziei, ceea ce înseamnă că lucrurile devin cu adevărat explozive atunci când aceștia se întâlnesc pe cer.

Venus în Scorpion: la ce ar trebui să ne așteptăm?

Când Venus se mută în Scorpion, avem aproape o lună întreagă în care pasiunea pare să fie principalul obiectiv.

Bineînțeles, pasiunea se poate manifesta în diferite moduri - poate fi o noapte fierbinte, plină de iubire la care majoritatea oamenilro visează sau poate fi reprezentată prin furii explozive și momente de gelozie intensă pe care am prefera să le dăm uitării, însă nu vom putea face asta niciodată.

Venus scoate la iveală părțile noastre fermecătoare și frumoase pe care le afișăm pentru a atrage cea mai senzuală iubire. Pe măsură ce Venus se mută în Scorpion vom simți intens tot felul de emoții și sentimente.

Citește și:

Scorpionul nu știe să facă lucrurile pe jumătate. La el este totul sau nimic. Simbolul zodiei Scorpion este chiar scorpionul - și acesta nu este tocmai cel mai binevoitor dintre creaturi.

În timpul acestui tranzit ne putem aștepta la o mulțime de lucruri intense, la pasiune și momente care ne iau pe sus și ne fac să trăim cu adevărat.

Venus în Scorpion: aspecte pozitive și negative la care să fim atenți

În timpul perioadei în care Venus stă în Scorpion, există un lucru la care ar trebui să fim cu toții atenți - și acesta este legat de gelozie și de posesivitate, două dintre aspectele negative ale personalității Scorpionului. Pe de altă parte, emoția, atracția fizică și pasiunea sunt câteva dintre cele mai profunde aspecte pozitive ale acestui tranzit.

Iată câteva sfaturi de care ar fi bine să ținem cont în următoarele săptămâni:

Citește și:

1. Ar fi bine să evităm jocurile

Nu este momentul să jucăm jocuri sau să încercăm să ne facem partenerii de cuplu geloși.

Venus în Scorpion nu tolerează rivalii și, dacă Scorpionul simte că afecțiunea sa este amenințată, iese la atac. În schimb, ar fi bine dacă am avea răbdare, am fi atenți la cuvintele pe care le rostim. De asemenea, deschiderea și sinceritatea pe plan sentimental sunt cruciale în astfel de momente - Venus în Scorpion apreciază onestitatea mai presus de orice.

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.