Setari Cookie-uri

Venus a intrat în Scorpion. Explozii și pasiune, artificii și dragoste cu năbădăi pe tărâmul iubirii

Universul ne sfătuiește să ne pregătim. Pe 10 septembrie Venus s-a mutat în zodia Scorpion și va petrece acolo o bună perioadă de timp - mai exact până pe 6 octombrie. 

2. Trebuie să fim conștienți de stările de spirit

Aceasta este o perioadă foarte bună pentru a ne îndrepta atenția asupra noastră și a ne analiza cu răbdare stările de spirit. În perioada acestui tranzit, energiile Universului pot genera stări întunecate și suspecte, mai ales în ceea ce privește dragostea.

Acuzările de infidelitate pot fi mai frecvente și este important să fim liniștit și să avem răbdare în acest sezon pentru a elimina orice sentiment negativ.

3. Universul ne spune să fim atenți și la suspiciuni

Suspiciunea sporită în relații este inevitabilă în această perioadă. Dacă partenerii au deja probleme de încredere, este important că noi să rămânem calmi și să încercăm să dăm dovadă de maturitate. Acuzările se pot ridica la suprafață, unele dintre ele provocând conflicte incomode, explozive.

Citește și:

4. Universul ne spune să ne așteptăm la pasiune incredibilă

Aceste săptămâni sunt perfecte pentru viața de cuplu. Dacă vrem să ne condimentăm relația, Venus în Scorpion ne ajută să facem asta.

5. Este posibil să fim incăpățânați și să nu acceptăm compromisuri

În această perioadă suntem foarte hotărâți să ne câștigăm luptele indiferent de domeniul în care sunt acestea. Totuși, este posibil ca în goana și orgoliul nostru să ajungem să rănim oamenii la care ținem. De aceea este foarte important să găsim comunicare și să învățăm arta compromisului. Să facem un pas înapoi și să ne amintim că aceste emoții intense sunt temporare - ele nu ne definesc.

foto main mohammad_amin_baktash, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.