Setari Cookie-uri

Marte a intrat în Balanță. Avem peste 4 săptămâni la dispoziție să aducem pacea, liniștea și iubirea în viața noastră

Energii incredibile din partea Universului de care putem profita pentru a găsi o cale să ne rezolvăm problemele prin compasiune și iertare. 

Pe data de 14 septembrie Marte a intrat în zodia Balanță și va rămâne aici până pe 30 octombrie 2021. Universul ne trimite câteva semne că este momentul să facem schimbări importante în viețile noastre pentru a putea aduce liniștea după care tânjim atât de mult.

Marte în Balanță simbolizează momentul în care începem să ne confruntăm cu modul în care ne suprimăm dorințele și acționăm concentrați de grijile altora. Trebuie să învățăm să fim puțin egoiști și să ne punem pe primul loc.

Intrarea lui Marte în Balanță în această toamnă ne ajută să ne concentrăm pe corectitudine și diplomație. Avem dorințe puternice de a petrece mai mult timp făcând ce ne place, de a încerca să aducem fericire în inimile celor la care ținem și de a face compromisuri și construi punți de înțelegere în relațiile mai complcate.

Citește și:

Profităm de această perioadă și încercăm să găsim spațiu pentru relațiile personale fără a ne pierde sau a ne subestima în acest proces.

Marte in Balanta

foto Alones, Shutterstock

Marte în Balanță: Relațiile sunt cele care contează

Este timpul să punem accentul pe aducere armoniei și a succesului în parteneriate (de orice fel). Învățăm abilități importante de ascultare, negociere și compromis. Căutăm soluții care să permită ca toate părțile să fie auzite și înțelese. În cele mai dificile conflicte, o a treia persoană (în care putem avea încredere deplină) ne poate fi de ajutor.

Mulți dintre noi uităm că a fi drăguț și a fi bun sunt două lucruri diferite. Uneori, cel mai bun lucru este să ne exprimăm adevăratele sentimentele - chiar dacă asta înseamnă să nu mulțumim pe toată lumea. Sinceritatea este abordarea ideală a oricărui conflict.

Citește și:

Mulți suntem timizi când vine vorba să ne deschidem sufletele și să spunem ce simțim, însă în această perioadă este recomandat să trecem peste aceste temeri ale noastre și să fim sinceri astfel încât să reușim să lucrăm cum trebuie la relațiile cu cei din jurul nostru.

Marte în Balanță poate aduce și o agresivitate pasivă pentru unele persoane. În loc să ne acceptăm greșelile, este posibil să dăm vină pe alții doar pentru a menține armonia în lumea noastră. Mai mult, ajungem să atacăm sau chiar să facem echipă cu anumite persoane împotriva altora în loc să încercăm să vorbim deschis despre problema apărută, oferindu-ne astfel șansa de a rezolva conflictul.

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.