Setari Cookie-uri

Marte a intrat în Balanță. Avem peste 4 săptămâni la dispoziție să aducem pacea, liniștea și iubirea în viața noastră

Energii incredibile din partea Universului de care putem profita pentru a găsi o cale să ne rezolvăm problemele prin compasiune și iertare. 

Marte în Balanță: căutăm cu adevărat liniște? Sau doar ne jucăm cu destinul

În această perioadă Universul ne pune la dispoziție tot felul de mecanisme pentru a reuși să ne aducem pacea, liniștea și fericirea în viețile noastre. Totul depinde, însă, doar de noi. Ne dorim să fim în relații de iubire cu adevărat serioase? Sau suntem în căutare de distracție și aventură? Trebuie să ne răspundem sincer la aceste întrebări astfel încât să știm ce avem de făcut pe viitor.

Pentru mulți dintre noi această perioadă poate fi una foarte bună din punct de vedere personal. Avem ocazia să petrecem mai mult timp cu noi înșine, să fim deschiși și să înțelegem care este drumul în viață. Să facem schimbări importante care să ne ajute să ajungem acolo unde ne dorim. Să scăpăm de furtună din ultimele luni și să readucem soarele pe strada noastră.

Citește și:

foto Alones, Shutterstock

Câteva sfaturi importante din partea Universului de care ar fi bine să ținem cont:

- noi știm cel mai bine de ce avem nevoie pentru a fi fericiți. De aceea trebuie să ne ascultăm intuiția și să încercăm să nu ne mai lăsăm influențați de oamenii din jurul nostru;

- este timpul să consolidăm și să alimentăm cu iubire relația pe care o avem cu noi înșine. Să ne folosim de aceste săptămâni pentru a ne redescoperi pasiunile și a ne da seama ce ne face cu adevărat fericiți;

- abilitățile bune de ascultare ne vor oferi un avantaj în relațiile cu cei dragi;

- dacă vrem să avem relații mature, sănătoase, sincere, atunci trebuie să învățăm să facem compromisuri. De asemenea, este momentul să le permitem celor din jur să fie așa cum își doresc ei să fie și să nu mai încercăm să ii schimbăm.

Citește și:

foto main NikoNomad, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.