Setari Cookie-uri

Horoscop. Cu Marte în Balanță, Universul pregătește transformări extreme pentru toate zodiile

Pe 14 septembrie Marte a intrat în Balanță, îndemnându-ne să privim adânc în sufletul nostru și să facem schimbările de care avem nevoie. Universul ne pune peste 4 săptămâni la dispoziție pentru prelua frâiele vieții noastre și a aduce pacea în suflete, iubirea în inimi și liniștea în relațiile cu oamenii dragi. 

Horoscop Balanță

Trebuie să crezi în tine

Marte vrea să treci la acțiune, iar Balanța vrea să analizezi fiecare situație. Impulsurile creative vor fi puternice în următoarele săptămâni, așa că pregătește-te pentru succes explorând punctele tale puternice. Imaginează-ți toate posibilitățile pe care le ai și luptă pentru ce îți dorești.

Horoscop Scorpion

Ieși din zona de confort

Când explorezi și încerci să faci tot ce este nou cu pasiune, deschizi uși către oportunități care altfel ar fi putut rămâne închise pentru totdeauna. Nu subestima magia și puterea propriei tale pasiuni, mai ales în timpul acestui tranzit. Marte în Balanță scoate tot ce este mai bun din tine, așa că ieși din zona de confort și nu te teme de schimbări.

Citește și:

Horoscop Săgetător

Este timpul să lucrezi la relațiile cu oamenii din jurul tău

În timp ce Marte își croia drum prin zodia Fecioară, este posibil că tu să fi fost atât de ocupată să urmărești obiective și să îți împlinești visuri profesionale încât ai uitat să menții și conexiunile sociale. Acum este timpul să iei o pauză de la carieră și să te reconectezi cu prietenii și cu oamenii dragi, acționând precum un fluture social în timpul acestui tranzit.

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.