Setari Cookie-uri

Horoscop. Cu Marte în Balanță, Universul pregătește transformări extreme pentru toate zodiile

Pe 14 septembrie Marte a intrat în Balanță, îndemnându-ne să privim adânc în sufletul nostru și să facem schimbările de care avem nevoie. Universul ne pune peste 4 săptămâni la dispoziție pentru prelua frâiele vieții noastre și a aduce pacea în suflete, iubirea în inimi și liniștea în relațiile cu oamenii dragi. 

Când te gândești la planeta Marte, ar trebui să ai în minte următoarele cuvinte cheie: ambiție, motivație, pasiune, iubire. Însă știai că Marte, ca fiecare planetă din astrologie, preia calitățile oricărui semn prin care se întâmplă să treacă?

Asta înseamnă că natura ambițioasă a lui Marte poate prelua carisma Leului într-o lună și natura harnică a Fecioarei în următoarea. Însă în această perioadă Marte se va află în zodia Balanță - un semn echilibrat, ce iubește simplitatea și liniștea.

Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop Berbec

Este timpul să treci la acțiune

În următoarea perioadă trebuie să te concentrezi asupra acțiunilor. Toate planurile pe care le-ai făcut în ultimele luni și la care ai lucrat cu atenție sporită pot fi puse în aplicare. Marte este o planetă decisivă care face lucrurile rapid și se mișcă cu o viteză incredibilă. Profită de aceste săptămâni pentru a te apuca de treaba și a începe un nou capitol al vieții tale - acela în care lupți pentru împlinirea visurilor.

Citește și:

Horoscop Taur

Cântărește cu atenție deciziile pe care le iei

Profită de următoarea perioadă pentru a începe să faci schimbări importante în viața ta. Ești cu mintea limpede și nu te grăbești nicăieri, așa că ai ocazia să cântărești fiecare decizie cu atenție astfel încât să te asiguri că faci cele mai bune modificări pentru tine. Chiar dacă sfaturile pe care le primești din partea oamenilor din jurul tău par bune, încearcă să te lași condusă de intuiție. Inima ta știe cel mai bine de ce care nevoie.

foto main Anton27, Shutterstock

Horoscop Gemeni

Profită de creativitatea cu care ești înzestrată în această perioadă

Nu vei fi mulțumită de sarcini noi, dar banale, la locul de muncă. Tu vrei să începi proiecte interesante care să te scoată din zona de confort, să te învețe să lupți pentru ce îți dorești, să te facă mai puternică. Este posibil să încerci să faci câteva schimbări astfel încât să ajungi să te ocupi de lucruri creative în care te implici cu tot sufletul. Rezultatele vor fi minunate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.