Setari Cookie-uri

Horoscop. Cu Marte în Balanță, Universul pregătește transformări extreme pentru toate zodiile

Pe 14 septembrie Marte a intrat în Balanță, îndemnându-ne să privim adânc în sufletul nostru și să facem schimbările de care avem nevoie. Universul ne pune peste 4 săptămâni la dispoziție pentru prelua frâiele vieții noastre și a aduce pacea în suflete, iubirea în inimi și liniștea în relațiile cu oamenii dragi. 

Horoscop Rac

Este timpul să fii sociabilă

Balanța este un semn carismatic și nu vei putea să te ascunzi de energiile pe care ți le trimite în următoarea perioadă. Nu este un moment potrivit să fii timidă și introvertită. Acum ai ocazia să socializezi, să îți lași personalitatea să strălucească și să îți perfecționezi acele abilități de persuasiune. Vorbește cu oamenii și împărtășește cu ei vibe-ul tău pozitiv.

Horoscop Leu

Te adaptezi unui nou capitol al vieții tale

Aceasta este o toamnă a schimbărilor pentru tine. Ești destul de deschisă la nou, însă în următoarea perioadă îți va fi greu să accepți ce ți se întâmplă pentru că totul implică emoții și sentimente destul de puternice. Ia-o treptat, nu grăbi lucrurile. Pas cu pas te vei adapta și vei vedea cum totul va fi mai ușor și mai simplu.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Aleargă după ce te face fericită

În timp ce Marte este o planetă asertivă, motivată, aceasta poate pierde puțină energie în semnul Balanței, o zodie ce nu muncește doar de dragul de a lucra din greu, ci trebuie neapărat să fie motivată de pasiune pentru a își îndeplini îndatoririle. Dacă ceva îți stârnește un sentiment de pasiune sau bucurie în timpul acestui tranzit, urmărește acest sentiment și vezi unde te duce; aleargă după ce te face fericită cu adevărat.

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.