Echinocțiul de toamnă 2021. Începe toamna astronomică, iar ziua devine egală cu noaptea

Echinocțiul de toamnă 2021. Începe toamna astronomică, iar ziua devine egală cu noaptea

Adio vară! Toamna astronomică își intră în drepturi, ziua și noaptea sunt egale, iar noi ne pregătim pentru un nou început, un nou capitol al vieții noastre. 

Pe 22 septembrie 2021 avem echinocțiu de toamnă. Acesta este semnul oficial că a început toamna - echinocțiul de toamna reprezintă încheierea verii și debutul toamnei din punct de vedere astronomic). Retail jobs

Echinocțiul (numit și echinox) este momentul când ziua și noaptea sunt egale în orice loc de pe Pământ datorită faptului că Soarele, în mișcarea sa, se află exact pe ecuatorul ceresc. Trecerea în anotimpul toamnă din punct de vedere astronomic este marcată de echinocțiul de toamnă.

Cunoscute ca fiind cele mai puternice zile ale anului, echinocțiile sunt zile în care există ore egale de lumină și de întuneric. Echinocțiul este un simbol al autenticității și al dualității.

Detalii importante despre echinocțiul de toamnă din 2021

2021 a fost anul planetelor retrograde, a lunilor pline intense și a schimbărilor radicale. În această perioadă Universul se pregătește pentru un alt eveniment semnificativ și foarte așteptat: echinocțiul de toamnă.

Pe 22 septembrie ziua este egală cu noaptea. Lumina este egală cu întunericul.

În zilele care urmează zilele vor fi din ce în ce mai scurte, iar nopțile mai lungi, întunericul crescând cu fiecare zi care trece până când apare solstițiul de iarnă.

echinoctiu de toamna

foto SN VFX, Shutterstock

Când este echinocțiul de toamnă?

În fiecare an calendaristic, există patru anotimpuri și fiecare anotimp are un sens spiritual deosebit. În astrologie, fiecare semn cardinal este legat de un sezon. Zodiile cardinale sunt: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Toamna este despre a înțelege la ce trebuie să renunțăm și ce trebuie să păstrăm în viețile noastre. Toamna coincide cu începutul sezonului Balanței. Întrucât acesta a fost un an cu adevărat incredibil, plin de transformări, s-ar putea să ne fie mai ușor decât de obicei să știm de ce trebuie să ne eliberăm și ce trebuie să rămână în viața noastră.

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri