Setari Cookie-uri

Echinocțiul de toamnă 2021. Începe toamna astronomică, iar ziua devine egală cu noaptea

Adio vară! Toamna astronomică își intră în drepturi, ziua și noaptea sunt egale, iar noi ne pregătim pentru un nou început, un nou capitol al vieții noastre. 

Echinocțiul de toamnă ne învață să aducem echilibrul în viață noastră

Experiențele și evenimentele pe care le-am avut în timpul echinocțiului de primăvară s-au dovedit a fi o perioadă de schimbări masive. Extremitatea a fost la ea acasă, iar găsirea unui echilibru a fost destul de dificil, de multe ori aproape imposibil.

Acesta este motivul pentru care apariția Balanței în timpul echinocțiului de toamnă este atât de importantă.

Balanța este semnul echilibrului și al armoniei, al adevărului și dreptății. În acest semn cardinal al conducerii, suntem chemați cu toții să fim lideri în felul nostru. Ne putem lua experiențele din prima parte a anului pentru a le folosi astfel încât să găsim calea spre compromis și armonie. Putem lua aspectele negative și pozitive astfel încât să găsim echilibrul după care tânjim atât de mult.

Citește și:

Acest echilibru ne va pregăti pentru călătoria prin Scorpion (în luna octombrie). Scorpionul deține energia renașterii și a transformării.

Ce vom face în timpul echinocțiului de toamnă?

Echinocțiul de toamnă este un moment în care suntem pregătiți să devenim lideri. Cu Balanța care ne influențează intens, este perfect să gândim pentru noi înșine, să ne întoarcem pe drumul cel bun, să ne dăm seama ce ne dorim de la viață și să luptăm mai mult pentru visurile noastre.

Cu energia Scorpionului foarte aproape de noi, suntem pregătiți să facem față transformărilor care au loc și să acceptăm provocările care apar. Învățăm din greșeli, împărtășim experiența noastră cu oamenii din jur și ne bucurăm de călătorie fără să mai alergăm prin viață.

Citește și:

foto main SN VFX, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.