Setari Cookie-uri

6 Semne ca in casa ta exista energie negativa si 6 trucuri pentru a o elimina definitiv in aceasta toamna

Energiile negative pot avea un impact destul de puternic nu doar asupra ta, ci asupra intregii familii. Persoanele mai sensibile sau cele empatice sunt mai afectate de aceste energii. 

Energiile negative pot avea un impact destul de puternic nu doar asupra ta, ci asupra intregii familii. Persoanele mai sensibile sau cele empatice sunt mai afectate de aceste energii.

De ce apar energiile negative acasa? Este posibil sa fi existat un eveniment care a starnit emotii destul de puternice sau o persoana care a experimentat emotii grele a trecut pragul locuintei tale. Unul dintre cele mai comune semne ca in casa ta exista energie negativa ar fi senzatia de rau cand esti acasa.

Cum poti afla daca in locuinta ta exista energie negativa? Iata cele mai intalnite sase semne:

1. Cand intri in casa te simti obosita emotional, epuizata

Cu totii suntem obositi la un moment dat, insa daca te simti fara energie de fiecare data cand ajungi acasa si aceasta stare dispare revine imediat dupa parasesti locuinta, atunci clar este un semn ca in casa ta exista enerigi negative.

Citește și:

2. Cand esti acasa te trezesti cu dureri mari de cap

Trebuie sa inveti sa acorzi mai multa atentie simptomelor de sanatate legate de sentimentele de disconfort care apar doar atunci cand esti intr-un anumit loc. Daca te doare foarte des capul cand stai acasa, atunci este posibil ca in locuinta ta sa existe energie negativa.

3. Cand esti acasa simti ca nu poti respira corect, ca nu ai aer, ca nu ai spatiu. Este ca si cum ai suferi de claustrofobie

Unii oameni au descris aceste stari precum o greutate ciudata a corpului. De asemenea, te poti trezi experimentand niste emotii grele care te apasa fara niciun motiv - ca exemplu, simti nevoia sa plangi, insa nu stii de ce.

4. Plantele nu rezista foarte mult in locuinta ta

Energiile negative nu afecteaza doar oamenii. Animalele si plantele poti simti, de asemenea, un anumit disconfort intr-un mediu cu probleme energetice. Ar trebui sa acorzi mai multa atentie animalelor de companie (daca ai) pentru ca ele iti vor spune clar prin actiunile lor daca exista sau nu energie negativa in locuinta ta.

Citește și:

Un alt aspect important la care sa fii atenta: cat de mult iti rezista plantele/ florile.

5. Cand esti acasa simti ca nu iti gasesti locul

Nu iti place sa stai acasa pentru ca simti ca nu ai stare, ca nu iti gasesti locul (desi aceasta este casa ta in care inainte te simteai foarte bine). Iti doresti foarte mult sa iesi afara, sa faci ceva - orice, numai sa nu stai in casa.

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.