Setari Cookie-uri

10 Semne că el este sufletul tău pereche și că relația voastră de iubire este pentru totdeauna

Nu mai încape îndoială, ți-ai întâlnit sufletul pereche.

6. Te simți înțeleasă

Când ești cu el, simți că ești înțeleasă. Nu râde de tine, nu se amuză pe seama greșelilor făcute, nu glumește cu privire la filmele sau cărțile tale preferate. Nu te face să te simți incomodă sau nesigură pe tine, din contră - te face să te simți bine cu tine.

7. Simți că nu ești singură

El este întotdeauna acolo pentru tine, pregătit să te ajute de fiecare dată când îi ceri asta. Pentru el ești o prioritate, așa că nu te va ignora atunci când va fi aglomerat. Va fi mereu lângă tine pentru că nu îți este doar iubit - îți este și cel mai bun prieten și partener prin viață.

8. Te face să te simți frumoasă

Nu te compară niciodată cu nimeni altcineva și nici nu face comentarii neadecvate despre corpul tău, înfățișarea ta. El te vede minunată fie că ești într-o rochie superbă de seară, fie că ești în pijamale.

Citește și:

9. Te face să te simți iubită

Nu te întrebi niciodată dacă va pleca, dacă te va înșela sau dacă îi va păsa mai puțin de tine. Știi că este îndrăgostit până peste cap pentru că ți-o arată într-un milion de moduri mărunte în fiecare zi. Te face să te simți cea mai norocoasă persoană din lume.

10. Ești tu însăți în preajma lui

Nu te prefaci că ești o persoană diferită pentru a îl impresiona. Nu ai nevoie să porți măști în preajma lui. Îi poți arăta cum ești tu - reală, autentică - fără să îți faci griji că te-ar putea judeca. Ai încredere în el pentru că știi că te place exact așa cum ești.

foto main vectorfusionart, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.