Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 27 septembrie - 3 octombrie

Află care este mantra după care trebuie să îți ghidezi sufletul în ultima săptămână a lunii septembrie și primele zile ale lunii octombrie.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. Nu mai lupt împotriva destinului. Fac un pas în spate și îi permit divinității să îmi arate ce plan a pregătit pentru mine.

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Promit să nu mă mai zgârcesc când vine vorba de fericirea mea. Aleg să fac ce mă face fericită. Aleg să mă pun pe primul loc și să fiu o prioritate pentru mine însămi.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Spun ceea ce simt fără să îmi mai fie teamă de ce zic oamenii din jurul meu. Îmi deschid sufletul și dau frâu liber emoțiilor și sentimentelor.

Citește și:

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu invidiez, ci învăț de la oamenii din jurul meu. Am atâtea lucruri interesante pe care le pot pune în aplicare în viața mea astfel încât să îmi împlinesc visurile și să trăiesc așa cum îmi doresc.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu este nevoie să știu unde merg. Nu este nevoie să știu de ce merg. Tot ceea ce e nevoie să știu este faptul că merg cu sufletul plin de veselie. Dacă fac acest lucru, nu pot greși.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Timpul este prea lent pentru cei care așteaptă, prea iute pentru cei care se tem, prea lung pentru cei care se plâng, prea scurt pentru cei care sărbătoresc, dar, pentru cei ce iubesc, timpul este o eternitate.

Citește și:

foto main Anna Ismagilova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.