Setari Cookie-uri

Iubește o femeie născută în zodia Balanță... și nu vei mai avea nevoie niciodată de o altă dragoste

Extrem de elegantă, ușor sensibilă, atentă la detalii, pasionată de viață și de tot ce este frumos, întotdeauna cu vorbele la ea, plină de grație și dornică să ofere iubire adevărată. Femeia născută în zodia Balanță este partenera ideală. 

Cauți pe cineva care să te facă să te simți ca acasă? Care să te iubească necondiționat și să îți fie alături clipă de clipă? Care să fie plăcută de membrii familiei? Care să te ajute să devii cea mai bună versiune a ta? Atunci îndrăgostește-te de o femeie născută în zodia Balanță.

Femeia Balanță dorește să fie iubită și să ofere dragoste. Este o partenera incredibilă care îți va arăta cât de frumoasă poate fi viața alături de ea.

Femeia Balanță se potrivește de minune cu un bărbat serios, matur emoțional, care are încredere în el și nu este predispus la gelozie și, cel mai important, care își cunoaște planurile de viitor și luptă să își împlinească visurile.

Să aruncăm împreună o privire asupra caracteristilor unice ale Balanței.

Citește și:

Calități minunate ale femeii Balanță:

- este încrezătoare în ea;

- iartă cu ușurință, însă așteaptă să nu mai faci niciodată aceeași greșeală;

- se adaptează repede la schimbări;

- este inteligentă și matură din punct de vedere emoțional;

- este foarte afectuoasă;

- se simte cel mai bine când este într-o relație.

O parte din farmecul incredibil al femeii Balanță este puterea pe care o are de a te face să te simți ca și cum ai fi cea mai importantă persoană dintr-o încăpere. Ea are ochi doar pentru tine și îți demonstrează acest lucru clipă de clipă.

În momentul în care iubește, o face cu tot sufletul; își pune inima pe tavă, renunță la măști și își arată vulnerabilitatea. În plus, are aceleași așteptări de la tine - vrea să fii sincer cu ea, să nu joci jocuri, să îi demonstrezi prin fapte mărunte că o iubești și că te simți norocos că îți este nu doar iubită, ci și parteneră de viață și cea mai bună prietenă.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.