Setari Cookie-uri

Iubește o femeie născută în zodia Balanță... și nu vei mai avea nevoie niciodată de o altă dragoste

Extrem de elegantă, ușor sensibilă, atentă la detalii, pasionată de viață și de tot ce este frumos, întotdeauna cu vorbele la ea, plină de grație și dornică să ofere iubire adevărată. Femeia născută în zodia Balanță este partenera ideală. 

Care sunt cele mai compatibile zodii cu zodia Balanță?

Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător

Femeia născută în zodia Balanță are nevoie de spațiu pentru a se simți în largul ei, pentru a observa și pentru a decide ce este bine și rău pentru ea. Nu vrea să fie într-o relație în care să se simtă copleșită și în care nu poate să facă nimic. Bărbații născuți în semnele de aer Gemeni și Vărsător înțeleg această dorință de libertate pentru că și ei sunt la fel.

De asemenea, femeia Balanță iubește să se distreze. Îi plac aventurile și vrea să își trăiască fiecare moment la intensitate maximă, să se bucure de viață, să creeze amintiri minunate ce vor trece testul timpului și să își facă sufletul fericiți. Bărbații născuți în semnele de foc Leu și Săgetător sunt compatibili cu femeia Balanță pentru că și lor le place distracția și sunt la fel de dornici să exploreze necunoscutul și să fie surprinși de destin.

Citește și:

Săgetătorul tinde să vadă lumea printr-o lentilă a optimismului și o va susține pe Balanță necondiționat, încurajând-o și ajutând-o să lupte pentru ceea ce își dorește și să fie recunoscătoare pentru viața pe care o trăiește. Leul este creativ și generos, iar modul lui de a admira și de a oferi iubire va ajuta ca în relație să existe o legătură puternică, destul de intensă, ce nu va putea fi ruptă de nimeni.

Detalii importante despre femeia născută în zodia Balanță:

trăsătură definitorie: echilibru

cuvinte cheie: distracție, iubire, amabilitate, sensibilitate

destin sentimental: se va căsători în momentul în care va înțelege că dragostea înseamnă mai mult decât răsfăț și va fi suficient de matură pentru a își asuma această responsabilitate uriașă față de un bărbat și se va angaja la compromisuri făcute pe o viață

Citește și:

putere ascunsă: creativitate fără limite.

foto main LilacHome, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.