Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 4-10 octombrie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 4-10 octombrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Horoscop Leu

Trebuie sa renunti la grija zilei de maine

Esti atat de focusata pe ce va fi maine, pe ce se va intampla in viitorul. Singurul moment care ar trebui sa te intereseze si care conteaza cu adevarat este prezentul. AICI si ACUM se intampla viata ta.

Horoscop Fecioara

Trebuie sa renunti la grijile pe care le aduci singura in sufletul tau

Esti atat de fricoasa... iti este teama de tot. Este momentul sa iti deschizi sufletul si sa ii permiti durerii sa dispara. Invata sa fii recunoscatoare pentru tot ce ai, sa faci ce simti pentru a fi fericita, sa iti numeri binecuvantarile.

Horoscop Balanta

Trebuie sa renunti la tot ce te tine in trecut

Elibereaza-ti sufletul de povara trecutului. Nu mai trai acolo unde ai suferit cel mai mult. Momentul care conteaza cu adevarat si in care poti fi fericita este cel care se intampla in fata ochilor tai.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Trebuie sa renunti la oamenii toxici din viata ta

A venit momentul sa te eliberezi de negativitate, de stres, de anxietate, de ganduri pesimiste. Este momentul sa incepi sa elimini toata energia negativa si oamenii toxici din viata ta. Invata sa ai grija de tine si de sufletul tau si sa nu mai permiti nimanui sa preia controlul asupra vietii tale.

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.