Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 4-10 octombrie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 4-10 octombrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Horoscop Sagetator

Trebuie sa renunti sa te mai critici

Esti foarte dura cu tine. De fapt, tu esti cel mai mare critic al tau. Insa in aceasta saptamana trebuie sa inveti sa te sustii - si nu oricum, ci cu tot sufletul tau. Urmeaza o perioada interesanta si este important sa crezi in tine si sa iti spui ca va fi bine.

Horoscop Capricorn

Trebuie sa renunti sa mai mergi pe drumurile gresite in viata

Mai tot timpul te lasi influentata de oamenii din jurul tau si ajungi sa mergi pe niste drumuri care nu sunt potrivite pentru tine, care nu iti aduc nici macar un strop de fericire. In aceasta saptamana fa o schimbare si elimina acest obicei din viata ta.

Horoscop Varsator

Trebuie sa renunti la nevoia de a detine controlul

Universul iti cere ca in aceasta saptamana sa incerci sa faci un pas in spate si sa te eliberezi de dorinta puternica de a controla tot ce se intampla nu doar cu tine, ci si cu oamenii din jurul tau. Permite-i divinitatii sa iti arate ce plan minunat are pentru tine.

Citește și:

Horoscop Pesti

Trebuie sa renunti la tot ce te tine in trecut

Nu ai cum sa fii fericita daca de fiecare data cand inima ta iti zambeste putin te intorci in trecut si incerci sa retraiesti momente care s-au intamplat. Este momentul sa inchizi acest capitol si sa incerci sa mergi mai departe cu viata ta. Traieste pentru momentul prezent.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.