Setari Cookie-uri

4 Tipuri de oameni care îți vor fură fericirea. Stai departe de ei!

Iată 4 tipuri de persoane toxice pe care trebuie să le eviți cu orice preț: 

3. Persoana care are întotdeauna nevoie de ajutor

Ai în jurul tău o persoană care are în permanentă nevoie de sprijinul tău însă atunci când tu ai nevoie de ajutor nu o găsești pe nicăieri? Ei bine, această persoană este una toxică și nu se va schimba niciodată.

Ea vrea să fii la dispoziția ei non stop, însă nu își va face timp când ai nevoie de ea. Mai mult, simți că întotdeauna are o problemă și că parcă este datoria ta să o salvezi.

Ea are o mie de scuze pentru a nu fi acolo pentru tine, însă întreaga lume trebuie să se oprească atunci când ea are o problemă.

4. Persoana extrem de geloasă

Puțină gelozie într-o relație nu strică. Din contră, este ceva normal și chiar sănătos pentru o persoană îndrăgostită să simtă aceste stări. Cu toate acestea, persoana care este mereu extrem de geloasă este o persoană toxică. Aceasta te va face să te simți nesigură și să nu mai ai încredere în tine.

Citește și:

Tactica sa este de a se simți ea bine, de a deține controlul în relație (și aici vorbim despre orice relație, nu doar despre una sentimentală) și singurul mod prin care poate face asta este să își arate gelozia groaznică, să simtă că ești în posesia ei și că are o putere incredibilă asupra ta.

foto main luboffke, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.