Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 11-17 octombrie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 11-17 octombrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la tot ce te ține în trecut

Nu te mai lega de trecut, ce a fost a fost. Acum este momentul să te concentrezi pe prezent pentru că acesta este singurul care contează; aici și acum este viața ta. Nu uita, fiecare încheiere reprezintă un nou început.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la nefericire

E atât de simplu, nu? Este foarte important că în această perioadă să nu te mai concentrezi atât de mult pe lucrurile mai puțin frumoase. În schimb, învață să îți numeri binecuvântările pentru că ele sunt cele care îți fac ziua minunată.

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la durerea pe care ți-o provoci singură

Citește și:

Este momentul să te eliberezi de această durere pe care ți-o provoci singură; învață să fii recunoscătoare pentru tot ce ai, să îți numeri binecuvântările, să găseșți zi de zi motive pentru care să zâmbești și să te bucuri de viață așa cum este ea, cu bune și cu rele.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la resentimente

Știu că este greu, însă trebuie să înveți să lași în trecut toate aceste emoții negative; în inima ta nu este loc pentru ură, durere, dispreț, dorință de răzbunare. Înlocuiește-le cu iubire - pentru tine și pentru oamenii din jurul tău.

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.