Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 11-17 octombrie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 11-17 octombrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Horoscop Săgetator

Trebuie să renunți să te mai întorci în trecut

Trecutul s-a întâmplat și oricât de mult ai încerca nu mai poți face nimic pentru a schimba lucrurile. Acceptă tot ce ai trăit și mergi mai departe cu viața ta. Prezentul poate fi incredibil de frumos dacă faci puțin efort să trăiești așa cum îți dorești.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți la grija zilei de mâine

Viața ta se întâmplă chiar în acest moment. Nu îți mai face griji cu privire la viitor pentru că încă este departe de tine. Învață să trăiești acum și aici și îți vei da seama cât de frumoasă poate fi viața.

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți să îți mai pese de ce gândesc alții despre tine

Citește și:

Tu nu trebuie să îți trăiești viața după ce îți spun unii sau alții. Nu, tu trebuie să trăieșți așa cum îți dorești, după cum îți dictează sufletul și inima. Concentrează-te asupra sufletului tău și învață să îl faci fericit

Horoscop Pești

Trebuie să renunți să încerci să mai mulțumești lumea

Învață să te pui pe primul loc, să te alegi pe tine de fiecare dată, să ai grijă de sufletul tău și să faci ce te mulțumește, ce te face fericită. Renunță să mai încerci din răsputeri să mai mulțumești lumea din jurul tău, nu vei reuși niciodată.

foto main luboffke, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.