Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 11-17 octombrie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 11-17 octombrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la comoditate

Se anunță câteva schimbări importante pe plan profesional, așa că este timpul să îți iei inima în dinți și să profiți de oportunitățile apărute. Renunță la comoditate deoarece te așteaptă o perioadă extrem de frumoasă din toate punctele de vedere.

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți la perfecțiune

Acceptă faptul că faci greșeli; de fapt, toată lumea face greșeli. Tocmai aceasta este frumusețea vieții - nimeni nu este perfect și cu toții învățăm din lecțiile de viață care vin la pachet cu aceste greșeli. Intră în jocul Universului.

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți la încăpățânare

Nu toată lumea trebuie să fac ce îți dorești tu; nu uita că nu poți controla destinul altor persoane. Lasă garda jos și concentrează-te doar asupra vieții tale, asupra propriei persoane. De ce ai nevoie pentru a fi fericită?

Citește și:

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți la dramă

Nu mai crea dramă acolo unde nu există. Este momentul să înveți să apreciezi ceea ce ai, să fii recunoscătoare pentru tot ce ți-a oferit viața până acum și, cel mai important, să cauți fericirea în sufletul tău. Este acolo, crede-mă, așteaptă să fie găsită.

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.