Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 11-17 octombrie

Horoscop saptamanal 11-17 octombrie. De ce ai nevoie in aceasta saptamana in functie de zodia in care te-ai nascut.

Horoscop Săgetator

Ai nevoie să lupți pentru ceea ce îți dorești

ACUM. Mai mult ca niciodată! Eșți pe ultima sută de metri cu un proiect foarte important, iar rezultatele muncii tale încep să se vadă și sunt mai frumoase ca niciodată. Ești fericită deoarece pentru prima dată în ultimele luni simți că ești pe drumul pe care trebuie să fii.

Horoscop Capricorn

Ai nevoie să ierți

Uneori oamenii nu sunt așa cum îți dorești tu să fie și asta este în regulă. Trebuie să accepți că fiecare persoană are propria viață, așa că învață să cobori puțin acele așteptări dacă nu vrei să fii tot timpul dezamăgită. Vei vedea cât de mult se vor schimba lucrurile.

Horoscop Vărsător

Ai nevoie să îți asculți inima

Chiar dacă sfaturile pe care le primești de la oamenii din jurul tău par potrivite pentru tine, dacă ai de făcut schimbări sau de luat decizii importante în această săptămână, astrele te sfătuiesc să îți asculți inima și să te bazezi pe intuiția ta. Tu știi cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi cu adevărat fericită și a te simți împlinită.

Citește și:

Horoscop Pești

Ai nevoie să permiți timpului să își joace cartea

În această săptămână trebuie să faci un pas în spate și să permiți timpului să își joace propria carte. Poate fi dureros pentru început, însă este necesar astfel încât să poți încheia acest capitol și să mergi mai departe cu viața ta.

foto main AnnaVeresArt, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.