Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 11-17 octombrie

Horoscop saptamanal 11-17 octombrie. De ce ai nevoie in aceasta saptamana in functie de zodia in care te-ai nascut.

Horoscop Leu

Ai nevoie să înveți să oferi mai multă iubire

Astrele îți oferă posibilitatea de a lucra puțin la relația cu oamenii din jurul tău, în special la cea sentimentală. În această săptămână ai nevoie să înveți să oferi mai multă iubire. Să fii tu însăți, să lași măștile jos, să fii vulnerabilă, să fii sinceră, să spui mai des "Te iubesc" și să oferi îmbrățișări adevărate.

Horoscop Fecioară

Ai nevoie de mai multă îndemânare

În această săptămână îți îndrepți întreaga atenție asupra vieții profesionale, unde trebuie să te ocupi de câteva taskuri destul de importante. Faci tot posibilul să priveșți situațiile din mai multe unghiuri, să ieși din zona de confort și să iei deciziile potrivite la momentul potrivit.

Citește și:

Horoscop Balanță

Ai nevoie să te eliberezi de toate gândurile negative

În această săptămână trebuie să lucrezi mai mult la relația pe care o ai cu propria persoană, să înțelegi că gândurile negative nu te definesc, ci ele sunt doar o mică parte a vieții tale și, cel mai important, că tu deții controlul suprem asupra minții tale. Discuțiile cu partenerul de cuplu îți vor fi de mare ajutor.

Horoscop Scorpion

Ai nevoie să fii înțeleasă

Treci printr-o perioadă mai dificilă în ceea ce privește viața personală și ai nevoie să te distantezi de tot ce se întâmplă astfel încât să îți poți pune ordine în gânduri și în sentimente. Ai nevoie să fii înțeleasă și să ți se ofere posibilitatea de a lua deciziile pe care tu le consideri potrivite pentru viitorul tău.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.