Setari Cookie-uri

7 Obiceiuri ale celor mai fericite cupluri. Le regasesti in relatia ta?

Iata care sunt cele mai importante obiceiuri ale cuplurilor cu adevarat fericite: 

Nimeni nu a spus ca oamenii din relatiile cu adevarat fericite nu au probleme. Ba da. Au si ei. Si ei se cearta, si ei se contrazic, si ei se supara. Ce fac, insa, diferit? Se aleg intotdeauna unul pe celalalt. Chiar si in momentele dificile. Fac compromisuri. Sunt acolo unul pentru celalalt. Sunt o echipa. De la inceput pana la sfarsit. Doi oameni impotriva tuturor.

Iata care sunt cele mai importante obiceiuri ale cuplurilor cu adevarat fericite:

1. Partenerilor nu le este teama sa fie vulnerabili unul cu celalalt

Daca vrei o conexiune profunda, va trebui sa renunti la masti si sa fii vulnerabila in fata partenerului de cuplu. Sa ii arati cine esti cu adevarat - cu bune si cu rele, cu calitati si cu defecte, cu puncte forte si puncte slabe, cu greseli si reusite.

2. Partenerii aleg sa nu se judece unul pe altul

Daca vrei sa fii intr-o relatie fericita, invata sa nu mai arati cu degetul. Nu iti judeca partenerul de cuplu si renunta la toate pretentiile pe care le ai de la el - pentru ca nu vrei sa il schimbi, vrei sa il iubesti pentru ceea ce este el. Nu uita ca sunteti o echipa - non stop.

Citește și:

Este important sa va sustineti unul pe celalalt, chiar si atunci cand nu sunteti de acord cu deciziile pe care le luati. Fii acolo pentru el, arata-i ca ai incredere in el si ca vrei sa isi implineasca visurile si sa devina cea mai buna versiune a lui.

3. Partenerii se iarta atunci cand gresesc

Cu totii facem greseli. Cu totii facem lucruri de care nu suntem mandri. Suntem oameni si este normal sa nu fim perfecti. Insa este foarte important ca in relatia de dragoste sa fii pregatita sa iti ierti partenerul de cuplu atunci cand greseste - nu uita ca nu esti busola morala a lui. De asemenea, un alt sfat important - care este legat tot de greseli - iarta-te si pe tine atunci cand gresesti.

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.