Trebuie să înveți să fii fericită. Trebuie să înveți să fii puternică

Trebuie să înveți să fii fericită. Fericirea nu este ceva ce poți cumpăra sau câștiga, este ceva ce ești și ce ai. Este o stare de spirit. 

Trebuie să înveți să fii puternică

Puterea este un lucru pe care oamenii îl consideră adesea că fiind permanent în viețile noastre. Avem impresia că trebuie să fim puternici non stop. Credem că nu trebuie să dăm greș vreodată. Adevărul este că cei mai puternici oameni cad mult și eșuează și mai mult... însă aceștia rezistă întotdeauna. Nu se dau bătuți. Își învață greșelile și merg mai departe.

Puterea se câștigă din încercări, din participarea deplină la viață. Se câștigă din curajul de a îți înfrunta temerile, din dorința de perseverență și de a te ridica după ce ai căzut.

Nu avem aceeași putere pentru că suntem diferiți. Viețile noastre diferă foarte mult. Cu toții avem limitele noastre, însă forța interioară este descoperită atunci când aceste limite sunt încercate și testate.

Retail jobs

Trebuie să înveți să fii fericită

Fericirea nu este ceva ce poți cumpără sau câștiga, este ceva ce ești și ce ai. Este o stare de spirit. Uneori, oamenii cred că dacă ar primi un anumit loc de muncă, dacă s-ar muta într-o anumită casă, dacă ar avea un anumit venit în conturi, dacă ar fi alături de o anumită persoană... vor fi fericiți. Însă lucrurile nu funcționează deloc așa. Viața nu funcționează așa.

Fericirea este ceva ce alegi în ciuda tuturor dificultăților cu care te confrunți. Fericirea este un sentiment pe care îl dezvolți chiar și în mijlocul celor mai dureroase evenimente ale vieții. Fericirea este o alegere pe care o poți face.

Fericirea nu ignoră suferința, însă este alegerea de a fi recunoscător și de a număra binecuvântările în ciuda suferinței. Însă, un lucru greu de făcut: trebuie să înveți să fii fericită singură înainte de a fi fericită cu altcineva.

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri