Setari Cookie-uri

Trebuie să înveți să fii fericită. Trebuie să înveți să fii puternică

Trebuie să înveți să fii fericită. Fericirea nu este ceva ce poți cumpăra sau câștiga, este ceva ce ești și ce ai. Este o stare de spirit. 

Trebuie să înveți să ierți

Iertarea este una dintre cele mai dificile lecții din viață. Cel mai greu de iertat sunt oamenii în care credem cu tot sufletul nostru și care ajung să ne rănească, să ne dezamăgească, să ne facă să suferim. Oamenii pe care îi iubim cel mai mult.

Însă trebuie să înțelegem că, în imperfecțiunea lor umană, inevitabil oamenii ne vor răni. Și este incredibil de important să ii iertăm deoarece iertarea ne eliberează de toată durerea pe care o simțim în sufletul nostru.

Ești cu adevărat liberă când înveți să ierți.

Trebuie să înveți să te iubești pe tine însăți

Ești minunată în toată imperfecțiunea ta. Ești incredibilă în tot curajul de care inima ta da dovadă. Nu permite îndoielii să te facă să te pui la perete. Învață să te iubești cu adevărat pentru că iubirea de sine este cea mai importantă. Când te iubești pe tine însăți, îți accepți și binele, și răul, și calitățile, și defectele, și bucuriile, și tristețile.

Citește și:

Când te iubești pe tine însăți îți accepți viața așa cum este și înveți să fii fericită cu adevărat, să apreciezi ceea ce ai, să trăiești frumos și să te bucuri de prezent.

foto main luboffke, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.