Setari Cookie-uri

Luna Plină este aici pentru a schimba destine. Avem 36 de ore la dispoziție pentru a profita de energia divină

Luna Plină răsare în zodia Berbec, o zodie cunoscută pentru puterea pe care o are, pentru încăpățânare și curaj. Ne vom simți neînfricați, ne vom urma visurile și nu vom renunța până când nu vom ajunge acolo unde ne dorim. 

Universul ne pune 36 de ore la dispoziție pentru a ne transforma viața. Luna Plină va lumina cerul rece de octombrie, aducând cu ea căldură, schimbări și o energie divină de care ar fi bine să profităm. Luna Plină răsare în zodia Berbec, o zodie cunoscută pentru puterea pe care o are, pentru încăpățânare și curaj. Ne vom simți neînfricați, ne vom urma visurile și nu vom renunța până când nu vom ajunge acolo unde ne dorim.

Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop Berbec

Cum alegi să petreci următoarea perioadă? În loc să te grăbești și să iei decizii pe care mai târziu le vei regreta, Universul te sfătuiește să te concentrezi pe ce ai făcut, unde ai fost, cum ți-ai petrecut ultimele săptămâni. Ce semințe ai semănat? Ce energii ai trimis în cosmos? La ce merită să renunți și de ce trebuie să te agăți?

Citește și:

Horoscop Taur

Această perioadă ar trebui să fie una cu evaluări detaliate cu privire la toate aspectele vieții tale. Universul îți oferă posibilitatea de a face ordine pe plan profesional, sentimental și emoțional. Analizează cu mare atenție momentul în care te afli, ce faci, cine ești și cum vrei să arate viitorul tău.

Horoscop Gemeni

Este momentul să te bucuri de calm. Universul îți pune la dispoziție o scurtă perioadă de relaxare. Aceste zile sunt foarte bune pentru a îți îndrepta întreagaenergie asupra relației pe care o ai cu tine însăți. Pune-ți întrebările potrivite și dă-ți seama cine ești cu adevărat și de ce ai nevoie pentru a fi fericită.

Horoscop Rac

Nu face schimbări importante în această perioadă. Eșți influențată de oamenii din jurul tău și este posibil să ajungi pe un drum pe care mai târziu îl vei regreta. Bucură-te de liniștea acestor zile și economisește energia pentru următoarea Lună Plină.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.