Setari Cookie-uri

Luna Plină este aici pentru a schimba destine. Avem 36 de ore la dispoziție pentru a profita de energia divină

Luna Plină răsare în zodia Berbec, o zodie cunoscută pentru puterea pe care o are, pentru încăpățânare și curaj. Ne vom simți neînfricați, ne vom urma visurile și nu vom renunța până când nu vom ajunge acolo unde ne dorim. 

Horoscop Leu

Curăță-ți spațiul mental și fizic. Luna Plină în Berbec tinde să marcheze o mare acumulare de energie - atât pozitivă, cât și negativă. Această perioadă este momentul perfect pentru a îți curăța spațiul, corpul și mintea. Trăiește după mantra "Permit tuturor lucrurilor care nu îmi mai aparțin să iasă din viața mea".

Horoscop Fecioară

Luna Plină în Berbec este despre finaluri, nu începuturi. Nu este o perioadă bună pentru a începe ceva nou în această fază lunară. În schimb, profită de energia Universului pentru a te angaja într-o mică evaluare a vieții tale. Dă-ți seama ce ai de schimbat, la ce trebuie să renunți, ce vrei să păstrezi.

Horoscop Balanță

În această perioadă astrele te sfătuiesc să petreci mai mult timp singură - doar tu și gândurile tale. Trebuie să îți faci ordine în viața personală, să încerci să te redescoperi, să umpli golurile din sufletul tău, să îți vindeci inima... și poți face toate aceste lucruri doar învățând să fii bine cu tine însăți, să accepți trecutul și să te concentrezi pe prezent.

Citește și:

luna plina in berbec

foto Lukasz Pawel Szczepanski, Shutterstock

Horoscop Scorpion

Pe măsură ce înveți să fii mai atentă la dorințele tale, este posibil să observi comportamente, lucruri sau relații care nu îți permit să te apropii de viața pe care ți-o dorești. Poate chiar te îndepărtează de aceasta. Folosește puterea Lunii Pline pentru a îți umple sufletul de curaj astfel icnat să faci schimbările de care ai nevoie.

Horoscop Săgetător

A venit momentul să îți asculți intuiția. Nu te mai lăsa influențată de ce spun sau fac oamenii din jurul tău. Trăiește viața ta fără să te mai uiți la cum trăiesc alții. Fă alegerile pe care tu le consideri potrivite pentru tine și schimbă-ți prezentul după bunul plac.

Horoscop Capricon

Este momentul să îți îndrepți puțin atenția asupra planurilor și visurilor tale. Verifică ce s-a schimbat, ce ai reușit să tai de pe listă, ce ți-a adus fericire, ce este de modificat. Acum este momentul perfect pentru a îți verifica progresul și a lua decizii pentru viitor.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Este posibil să observi că unele obiective și visuri nu mai rezonează cu cine ești tu în această perioadă. De aceea este posibil să îți dorești să faci câteva modificări astfel încât să îți schimbi puțin viitorul. Nu te agăța de persoana care erai în trecut, contează cine ești acum.

Horoscop Pești

Trebuie să îți îndrepți atenția asupra vieții profesionale. Ești mai aproape de îndeplinirea obiectivelor tale decât erai acum câteva săptămâni sau luni? Dacă da, continuă să mergi pe același drum și avansează. Dacă nu, întreabă-te unde este problema și concepe un plan care să te ajute să ajungi acolo unde îți dorești.

foto main muratart, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.