Setari Cookie-uri

Adele, criticată de femei pentru faptul că a slăbit 45 de kilograme. Care a fost răspunsul cântăreței?

După o pauză de trei ani, Adele este din nou în centrul atenției. Cântăreața a revenit pe piața muzicală nu doar cu o piesă, ci cu un întreg album cu care ne-a cucerit. 

Și asta nu este tot. Artista arată mai bine ca niciodată după ce a reușit să slăbească 45 de kilograme.

Adele uimește cu o nouă imagine. Frumoasa cântăreață este peste tot - la radio cu melodia "Easy on Me", pe site-urile online și pe paginile celor mai importante reviste de fashion și beauty. Artista a a apărut simultan pe coperțile edițiilor Vogue America și Vogue Marea Britanie din luna octombrie. Imaginile cu ea sunt de-a dreptul minunate.

Adele, criticată de femei pentru faptul că a slăbit

Adele a vorbit deschis despre motivul pentru care a vrut să facă această schimbare. Ea s-a apucat de sport deoarece a simțit că antrenamentul o ajută atunci când este anxioasă.

"Totul a început din cauza anxietății. Atunci când făceam antrenamente mă simțeam mai bine" - a mărturisit vedeta care a avut antrenamente timp de doi ani, în fiecare zi (uneori chiar de două ori pe zi).

Citește și:

Totuși, mulți oameni au ținut morțiș să se arate dezamăgiți de trasformarea ei și i-au lăsat tot felul de comentarii răutăcioase în pozele pe care aceasta le-a postat pe contul personal de Instagram.

"Corpul meu a fost văzut ca un obiect întreaga mea carieră. Nu doar acum. Pot înțelege de ce a fost un șoc. Înțeleg de ce unele femei, în mod special, s-au simțit rănite. Eu am reprezentat foarte multe femei din punct de vedere vizual. Însă sunt în continuare aceeași persoană. Cele mai urâte comentarii despre corpul meu le-au avut alte femei. Am fost la naibii de dezamăgită de ce mi-au spus. Mi-au rănit sentimentele." - a spus artista.

Imaginea postată de Adele în ziua în care și-a sărbătorit ziua de 32 de ani a stârnit numeroase discuții aprinse. La acea vreme scriitoarea Melissa Blake a spus că faptul că lăudăm pierderea în greutate a lui Adele înseamnă că "a fi gras este un lucru rău" și că frumusețea este determinată de numărul de kilograme pe care îl ai.

Citește și:

"Văd că Adele este din nou pe buzele tuturor pentru că oamenii spun cât de frumoasă este de când a slăbit. Am mai trecut prin asta... Kilogramele pe care le ai nu îți determină frumusețea. Aspectul fizic nu îți determină frumusețea."

Adele s-a întors la muzică. Melodia "Easy On Me" este primul single lansat de pe noul album. Piesa beneficiază și de un videoclip foarte simplu și elegant, cu secvențe alb-negru, în stilul cu care artista ne-a obișnuit. Clipul a fost lansat în urmă cu doar 4 zile și deja a adunat peste 80 de milioane de vizualizări.

foto main Instagram

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.