Setari Cookie-uri

Rețeta rapidă: Pui crispy în crustă de fulgi de porumb la cuptor

Pui crispy la cuptor. Rețeta perfectă pentru cina în familie. 

Pui crispy fără prăjeală? Da, sigur că se poate! Iată cum.

Astăzi vă prezentăm o rețetă super simplă și mega delicioasă: pui crispy în crustă de fulgi de porumb la cuptor.

Lista completă de ingrediente:

- piept de pui tăiat fâșii subțirele;
- 3 linguri de iaurt grecesc;
- 2 lingurițe de muștar;
- mix de condimente (cantitate după gust): paprika afumată, sare, fulgi de chilli (opțional, doar dacă vă place mâncarea picantă), praf de usturoi, oregano uscat, fulgi de ceapă;
- fulgi de porumb ușor mărunțiți;
- făină;
- 2 ouă.

Mod de preparare:

Pasul1: Într-un bol măricel amestecăm bine iaurtul grecesc cu muștarul și mixul de condimente.

Pasul2: Adăugăm feliile de piept de pui, amestecăm, punem o folie peste bol și băgăm la frigider, la marinat, pentru 2 ore.

Citește și:

Pasul3: Pregătim 3 boluri. Într-unul punem făină, în altul ouăle pe care le batem bine și în cel de-al treilea fulgii de porumb (îi zdrobim puțin astfel încât să fie de dimensiuni diferite);

Pasul4: Trecem fasiile de piept de pui prin făină, prin oul bine bătut și prin fulgii de porumb zdrobiți, le așezăm pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și băgăm la cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 20 de minute. Servim cu sos barbeque și maioneză.

foto main Slawomir Fajer, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.