Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 1-7 noiembrie

Horoscop săptămânal 1-7 noiembrie. De ce ai nevoie în această săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscop Sagetator

Ai nevoie sa nu grabesti lucrurile

Nu incerca sa grabesti lucrurile alegand sa o iei pe scurtaturi in drumul pe care mergi. Accepta ce ti se intampla, invata fiecare lectie pe care o intalnesti pentru ca doar asa vei putea deveni cea mai buna versiune a ta. Permite-i Universului sa te indrume si nu mai lupta impotriva destinului.

Horoscop Capricorn

Ai nevoie sa iti asculti sufletul

De cate ori ai facut ce ti-a dictat sufletul? De cate ori ti-ai ascultat inima? Iata ca in prima saptamana a lunii noiembrie a venit momentul sa faci ce este mai bine pentru tine si sa iei deciziile pe care trebuia sa le iei de foarte mult timp. Ofera-ti sansa de a fi fericita.

Horoscop Varsator

Ai nevoie sa te bucuri de lucrurile marunte

Ai fost atat de ocupata alergand dupa fericire incat ai uitat sa cauti in cel mai important loc de pe planeta: in inima ta. Acolo se afla adevarata fericire. Nu vine cu un nou iubit, cu o noua casa, cu un nou job. Fericirea a fost, este si va fi intotdeauna in sufletul tau, trebuie doar sa o descoperi.

Citește și:

Horoscop Pesti

Ai nevoie sa faci un pas in spate

In prima saptamana a lunii noiembrie Universul te sfatuieste sa nu mai incerci sa controlezi fiecare lucru marunt care ti se intampla, ci din contra - fa un pas in spate si permite-i divinitatii sa preia controlul astfel incat sa iti arate cat de speciale sunt planurile pe care le are pregatite pentru tine.

foto main ma_i_vi, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.