Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 1-7 noiembrie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 1-7 noiembrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Horoscop Leu

Trebuie sa renunti la teama de nou

Iesi din zona de confort. Putin cate putin. Nu trebuie sa faci un pas urias, ia-o treptat. Insa nu ramane unde esti acum. Renunta la aceasta frica de a incepe ceva nou pentru ca acum ai ocazia sa faci o schimbare uriasa in viata ta. Ai incredere in Univers si mergi mai departe.

Horoscop Fecioara

Trebuie sa renunti la reguli

Pe plan profesional se intampla lucruri minunate; in aceasta saptamana Universul este de partea ta si iti scoate in cale cateva oportunitati foarte frumoase care te vor ajuta sa evoluezi. Renunta la regulile pe care le aveai pana acum si profita de aceasta ocazie pentru a te dezvolta.

Horoscop Balanta

Trebuie sa renunti sa mai ai incredere deplina in toti oamenii

In prima saptamana din luna noiembrie primesti una dintre cele mai dificile, dar importante, lectii de viata: nu toti oamenii au suflet bun. Este posibil sa fii ranita de o persoana la care tii enorm insa, cu aceasta ocazie, inveti sa nu mai ai incredere deplina in nimeni.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Trebuie sa renunti la reguli

In prima saptamana a lunii noiembrie astrele te sfatuiesc sa renunti la reguli. Fa un pas urias in fata si bucura-te de necunoscut. Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima, bucura-ti sufletul si fa tot ce poftesti. In toata aceasta perioada ai ocazia sa descoperi atat de multe lucruri interesante pe care nici nu le stiai despre tine.

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.