Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 1-7 noiembrie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 1-7 noiembrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Horoscop Sagetator

Trebuie sa renunti la oamenii care te folosesc

Esti genul de persoana foarte empatica si iubesti sa ajuti oamenii din jurul tau. Insa incearca sa fii mai selectiva si sa pastrezi doar relatiile cu cei in care ajutorul este reciproc. Nu le permite oamenilor toxici sa se foloseasca de tine, sa iti fure energia si pofta de viata.

Horoscop Capricorn

Trebuie sa renunti sa mai privesti in trecut

Faci ce faci si te tot intorci in trecut. A venit momentul sa te concentrezi asupra momentului prezent trup si suflet. Sa fii aici non stop pentru ca aici este viata ta. Acum se intampla minuni. Inchide usa trecutului, ingroapa amintirile, scapa de durere si traieste cu adevarat.

Horoscop Varsator

Trebuie sa renunti la temeri

Nu te mai speria; nu trebuie sa iti fie frica de necunoscut. Nu trebuie sa te mai temi atat de mult de viata pentru ca facand asta nu reusesti sa o traiesti cu adevarat. Intinde-ti aripile si invata sa zbori. Iesi din zona de confort si bucura-te de tot.

Citește și:

Horoscop Pesti

Trebuie sa renunti la negativitatea din jurul tau

Fara sa iti dai seama, in jurul tau s-a adunat foarte multa negativitate. Este timpul sa o elimini din viata ta astfel incat sa poti atrage energia pozitiva din partea Universului. Concentreaza-te pe lucrurile frumoase si practica arta recunostintei.

foto main ma_i_vi, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.