Setari Cookie-uri

Cum ajuta iertarea la vindecare karmei si la eliberarea sufletului?

Din ce in ce mai multi oameni devin constienti de karma si de legile karmice. Cu toate acestea, nu este cunoscut de multi ca noi avem ocazia de a ne transforma soarta karmica si de a ne elibera de aspectele sale negative.

Cu toate acestea, nu trebuie sa suportam in tacere comportamentul gresit pe care il au altii fata de noi. Toata lumea trebuie sa invete sa practice iubirea de sine si sa se distanteze de orice persoana toxica.

Iertarea este cruciala. In caz contrar, ar putea determina mintea noastra sa creeze ganduri amare, dureroase, de ura si nefericire. Ce avem de facut? Invatam sa iertam si sa ne eliberam de acea persoana care ne-a ranit.

Este cunoscut faptul ca iertarea este dificila, insa aceasta este esentiala pentru a ne putea vindeca sufletul si de a ne ajuta sa mergem mai departe cu viata noastra.

Un lucru impotant de stiut: nicio persoana nu poate intelege cu adevarat greutatile si ranile altor persoane. Fiecare om are propria calatorie, propriile experiente, propriul mod de a vedea lume - toate acestea ne fac cine suntem cu adevarat si felul in care ne comportam. De aceea nu trebuie sa incercam sa intelegem oamenii, ci doar sa ii acceptam.

Citește și:

Empatia este cheia iertarii. Si a ierta nu este o sarcina tocmai usoara... insa este necesara si se face in timp. Este singura modalitate de a ne elibera de karma negativa si de a merge mai departe cu viata noastra.

foto main Nejron Photo, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.